Az ünnepek alatt is nyitva tart a Cirko-Gejzír

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

December 24-én és 31-én is nyitva tart, és új bemutatókkal, borral és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi.

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek hagyományainak megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a filmszerető közönséget. December 24-én és 31-án este borral és pezsgővel is kínálják a nézőket.  A moziban mindig meghitt és jó hangulat uralkodik ezeken a napokon, a vendégek (akik közül sokan évről évre visszatérnek) a mozi alapítóival, dolgozóival és önkénteseivel együtt koccinthatnak a jó filmekre.

A két ünnep közötti időszakban is készülnek új bemutatókkal. Többek közt december 27-től pedig a Chichinette – Véletlenül kém lettem című dokumentumfilmet vetítik, amely egy rendkívüli nő eddig sosem hallott történetét mutatja be: hogyan lett a zsidó származású Marthe Cohn a francia hírszerzés egyik legfontosabb kémnője a második világháború alatt?

És még mindig látható a Tel-Avivban minden megtörténhet című izraeli film, amely a velencei filmfesztivál Horizontok programjában mutatkozott be, és itt két díjjal is elismerték.

A mozi műsora egészen a január 8-i napig megtalálható a weboldalon, online jegyvásárlás is itt lehetséges: https://www.cirkogejzir.hu/

 

Címkék:Cirko-Gejzír mozi

[popup][/popup]