Woody Allen új filmjét szeptemberben mutatják be a Velencei Filmfesztiválon

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Woody Allen első francia nyelvű alkotását szeptember 2-án a Velencei Filmfesztiválon mutatják be – versenyen kívül. A franciaországi megjelenés dátuma 2023. szeptember 27, Spanyolországban is szeptemberben kerül a mozikba, más országokban való megjelenéséről még nem tudni, ahogy arról sem, lesz-e amerikai forgalmazása. Ez a rendező 50. filmje.

Woody Allen új filmje főszereplőivel

Coup de Chance lágy fénnyel és színekkel telített képein két fiatal történetét beszéli el, amely hűtlenségbe, majd végső soron bűnözésbe torkollik – írja a műről a filmtekercs.hu.

A romantikus thriller hivatalos szinopszisa így hangzik:

„Fanny és Jean az ideális pár, mindenük megvan: karrierjükben kiteljesedtek, egy pazar lakásban élnek Párizs legelőkelőbb negyedében, és olyan szerelmesnek tűnnek, mint a legelején. Azonban mikor Fanny útját régi középiskolai barátja, Alain keresztezi, a nő rögtön odalesz érte. Mikor újra találkoznak, nagyon gyorsan közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz…”

COUP DE CHANCE | Official Trailer (2023)

Fanny and Jean have everything, they are the ideal couple: fulfilled in their professional lives, they live in a magnificent apartment in the high-end districts of Paris and seem to be as in love as the first day they met. But when Fanny crosses, by chance, Alain, a former high school friend, she is immediately hooked.

A romantikus thrillerben Valerie Lemercier, Lou de Laage, Elsa Zylberstein, Melvil Poupaud, Niels Schneider, Grégory Gadebois és Guillaume de Tonquédec játszanak. A producer Letty Aronson, az operatőr Vittorio Storaro, a vágó Alisa Lepselte, akik mindannyian dolgoztak már együtt a rendezővel.

Címkék:Velencei Filmfesztivál, Woody Allen

[popup][/popup]