Weisz Péter is megvédi a magyar kormányt

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

„Nyugaton kővel dobálják a zsinagógákat, izraeli zászlókat égetnek, mégis a magyar kormányt antiszemitázzák” – írja a Mandiner.hu oldalán Weisz Péter, a KDNP Barankovics Alapítvány Izraelita Műhelyének elnöke.

Weisz Péter (Forrás: kdnp.hu)

Weisz Péter szerint

„Újra és újra előjön a vád: a magyar kormány és vezetője antiszemita. Közben Európa nyugati fele zsidók és zsinagógák elleni támadásoktól hangos. A balliberális értékrendre beállt Unió, s a nyugat új módját találta ki a zsidóság elleni támadásnak: pánikszerűen támadja a konzervatív, új izraeli kormányt.

Magyarországon is romlott a helyzet, de baloldalon! Az új baloldali egyesülés boldogan öleli keblére a nemrég még zsidókat listázó, tetűcsúszdázó, cigányozó Jobbikot. Közben a kormány segíti ünnepelni a zsidó ünnepeket, köszönti a zsidó újév alkalmából a hazai zsidóságot, kitünteti az embermentő keresztényeket és méltó módon köszönti a világ legidősebb olimpiai bajnokát, a zsidó Keleti Ágnest.

Zsidóként szeretnék választani. Ha az ellenzéket támogató, a zsidó-keresztény értékeket feladó, LMBTQ-barát egyesült Európa a jövő, számomra nem kérdés, hogy maradok, mint eddig: nemzeti magyar.”

 

[popup][/popup]