Varga-Bíró Tamás bocsánatot kér, és határozatlan ideig felhagy az írással

Írta: Herczeg Márk/444.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Szerdán arról írt a 444.hu, hogy a Kurucinfo Holokamu rovatának volt szerzője szerepel az Echo Tv-ben, illetve ír a Pesti Srácoknak és a Magyar Időknek, amire Varga-Bíró Tamás egy Először és utoljára című, hosszú posztban magyarázkodott a korábbi viselkedéséért.

Aztán pénteken, éppen akkor, amikor arról írt a 444, hogy sok minden nem stimmel a történetben, amivel védekezett, Varga-Bíró Tamás a Pesti Srácoknál vezetett blogján elismerte, hogy hazudott a Kurucinfóval kapcsolatban, és bocsánatot kért több mindenkitől is.

Mint írja: „A 444 cikke után, mi tagadás, pánikba estem. Mint a Pesti Srácok, a Polgár Portál és a Magyar Idők bloggere, valamint az Echo Tévé Keménymag című műsorának állandó szereplője, nagyon is volt mit vesztenem. Bár a 444 cikkében szereplő dokumentumok mindegyike elérhető volt mindenki számára az interneten, készséggel elismerem, hogy munkaadóim némelyikét ezek – így, egy csokorba gyűjtve – váratlanul érték.”

A zsidózásról azt írja:

„Ezúton bocsánatot kérek mindazon kollégáimtól, akiket múltammal kapcsolatosan bármi is váratlanul ért, s azt magukra nézve sértőnek találják.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]