Újabb videó a Hamasz terrortámadásáról

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Megrázó videót mutatott be az i24news izraeli hírcsatorna az október 7-ei Hamász-terrortámadásról.

WARNING: Graphic new video emerges from Hamas’s October 7th massacre

New footage from October 7 shows Hamas terrorists executing two Israeli women near Kibbutz Alumim. Articles: https://www.i24news.tv/en Facebook: https://www.facebook.com/i24newsEN/ Twitter: https://twitter.com/i24NEWS_EN Instagram: https://www.instagram.com/i24news/ #i24NEWS #i24NEWSDesk Live news updates throughout the day from around the world.

Az egyik dél-izraeli kibuc térfigyelőkamerái által rögzített felvételen két fiatal nő látható, akik a gázai fegyveresek által megtámadott Nova fesztiválról próbáltak meg elmenekülni. A fesztivál helyszínétől már több kilométerre jártak, amikor utolérték őket a Hamász terroristái – írja a hvg.hu.

A fegyvertelen áldozatok az életükért könyörögtek, mikor hidegvérrel kivégezték őket.

A megrázó felvételek bemutatását az i24news azzal indokolta, hogy  a világnak tudnia kell, mi történik, különösen akkor egyre többen próbálják mg kisebbíteni, vagy egyenesen tagadni azt, hogy mi történt október 7-én.

A Nova fesztiválon 260 embert mészárolt le a Hamász terrorszervezet október 7-én, sokakat pedig túszként Gázába hurcoltak. A fesztivál területén történt borzalmakról már korábban is láthatóvá váltak felvételek az áldozatokról, a menekülőkről és a kiégett autók sokaságáról, amelyeket a Hamasz gyújtott fel.

[popup][/popup]