Tel-avivi magyar konzulátus – ügyfélfogadás felfüggesztve

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel, valamint követve az izraeli hatóságok által elrendelt korlátozó intézkedéseket, Magyarország Tel-avivi Nagykövetségének Konzuli Részlege 2020.03.15-től határozatlan időre, további jelzésig felfüggeszti ügyfélfogadását.

Magyarország Nagykövetsége, Tel Aviv

“Fentiek értelmében a Konzuli Részleg további jelzésig zárva tart, ügyfeleket nem fogad, az elkövetkezendő időszakra szóló foglalások – szolgáltatástól függetlenül – törlésre kerülnek. Az érintett ügyfeleket a foglalások törléséről közvetlenül értesítjük, így az értesítést nem kapott ügyfelek időpontjait továbbra is fenntartjuk.

A már benyújtott kérelmeken túl új időpontfoglalások rögzítése, kérelmek befogadása szünetel. A Konzuli Részleg telefonos ügyfélszolgálata szintén szünetel, ügyeikkel kapcsolatos felvilágosítást nem tud adni.

Kizárólag sürgős konzuli szolgáltatást igénylő, halasztást nem tűrő ügyek esetén kérjük írásban vegyék fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen.

Az ügyfélfogadás átmeneti szüneteltetése nem érinti az Izraelben bajbajutott magyar állampolgároknak nyújtandó konzuli érdekvédelmi tevékenységet, amely továbbra is biztosított.

További értesítésig fenti eljárás marad érvényben, a megszokott rend szerinti működéshez való visszatérésről honlapunkon nyújtunk tájékoztatást Ügyfeleinknek.” – áll a konzulátus közleményében

[popup][/popup]