Talmudista összeesküvésről hallhat nemsokára a Kolozsvári Magyar Színház közönsége

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

„Többnyire zárt Facebook-csoportokban vagy bizalmas beszélgetésekben hangzik el, hogy valami nagyon megváltozott a kolozsvári magyar színháznál. Tompa Gábor színházigazgató új irányba tereli az általa már több mint 30 éve vezetett intézményt. Ebbe pedig nemcsak az új SZFE-vel és Vidnyánszky Attilával való jó kapcsolat fér bele vagy az amerikai liberalizmus rendszeres kritikája, hanem a konteók is. A rendező ugyanis számos olyan teóriával foglalkozik, amelyek a tudományos közösség széles körben elfogadott álláspontjaival ellentétesek vagy vitatottak. Ennek jegyében pedig Drábik Jánost, a konspirációs teóriák nagymesterét látja vendégül április végén Kolozsváron.”

Fotó: Kolozsvári Állami Magyar Színház Facebook-oldala

Így foglalja össze a színház körüli legújabb fejleményeket a Transtelex.ro hírportál újságírója, Víg Emese.

Drábik ilyesmivel eteti hallgatóságát:

“Lenin, Trockij szabadkőműves volt, Sztálin viszont rózsakeresztes. Csang Kaj-sek, Csu En-laj szabadkőműves, Mao viszont nem, mert konfuciánus. Soros célja, hogy csak 5-6 millió magyar legyen és az értelmiségi réteg kipusztuljon. A világ szabadkőművesei egy olyan háttérhatalmat szerveztek meg, amely mindenkinek a vérét szívja. Putyin nem szabadkőműves, de írt a magyaroknak egy levelet Petőfiről, aki nem halt meg Fehéregyházán. Csakhogy a levél elveszett.”

Drábik János (Forrás: fb)

Továbbá:

„A globális kapitalizmus leszámol a nemzeti kapitalizmussal. A korlátlan önzésen alapuló talmudista rendszernek sikerült létrehoznia a világtörténelem legszélsőségesebb vagyoni és jövedelmi viszonyait. Ezt a helyzetet a globális hatalmi elit be akarja betonozni. (…) A talmudista államok feletti világbirodalom stratégiájának a része a megtervezett migráns-invázió, a klímahisztéria, a koronavírus-járvány, a Black Lives Matter anarchia és az Antifa terrorizmus. A cél világméretű káosz előidézése, hogy a globális nagytakarítás után a globális elit megszilárdíthassa a megfélemlített emberiség feletti uralmát. Az államok feletti hatalom olyan egypólusú világrendszert akar univerzális kényszer-kultúrával stabilizálni, amelyben az erős büntetlenül elkövethet mindent a gyengébbel szemben. A nemzeti kultúrájukhoz és identitásukhoz ragaszkodó népeknek ezért most fel kell állniuk és meg kell tagadniuk, hogy felvegyék ezt az univerzális szellemi kényszerzubbonyt.”

Ebből lesz része a magyar színház közönségének, Tompa Gábor színházigazgató jóvoltából, aki egy minapi interjúban nyíltan megmondta, hogy  már nem akar az amerikai liberálisok táborába tartozni”.

Teljes cikk

[popup][/popup]