Scarlett Johansson úgy forgat majd, mint eddig még soha

Írta: MTI - Rovat: Hírek - lapszemle

Rendezőként is bemutatkozik Scarlett Johansson: a filmcsillag hamarosan Truman Capote első regényének filmadaptációját forgatja.

scarlett johanssonA színésznő elmondta, hogy első rendezésére készülve nagyon izgatott. A szerelmi történet a háború utáni Amerika elveszett generációját ábrázolja, “úgy érzem Truman szavai ma aktuálisabbak, mint valaha” – fűzte hozzá.

A Summer Crossing című filmet a berlini európai filmvásáron mutatják be a potenciális vásárlóknak. Capote első regénye egy 17 éves, gazdag protestáns családból származó lányról szól, aki nem utazik el szüleivel a párizsi vakációra, inkább otthon marad a forró New York-i nyárban, és beleszeret egy zsidó fiúba, aki egy parkoló alkalmazottjaként dolgozik. Hamarosan összeházasodnak, és csak ezt követően szembesülnek a két család közötti kulturális különbségekkel.

A Summer Crossing című regényt Capote a negyvenes évek elején írta, de félretette, és nyomtatásban először csak 2005-ben jelent meg.

A film szereposztását hamarosan bejelentik, a forgatás még idén elkezdődik New Yorkban – osztotta meg értesülését szerdán a Variety.com.

[popup][/popup]