Navracsics Tiborral tárgyalt Grósz Andor, a Mazsihisz elnöke

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A Mazsihisz honlapja május 30-án tudósított arról, amiről Navracsics Tibor fb oldala már 24-én beszámolt: a területfejlesztési miniszter hivatalában fogadta Grósz Andort, a Mazsihisz újonnan megválasztott elnökét.

Forrás: facebook

A Mazsihisz.hu tudósítása szerint „a baráti hangulatú megbeszélésen többek között Grósz Andor terveiről, elnöki céljairól, a zsidóság helyzetről esett szó.”

A nem túl terjengős beszámolóból annyi sejthető, hogy Grósz Andor óvatos, egyelőre tájékozódik, nem tesz közzé állásfoglalást. Erre enged következtetni az a tény is, hogy míg Keszler Gábor, EMIH-közeli MAOIH-elnök látványosan gratulált Grósznak elnökké választása alkalmából és együttműködésre hívott fel, addig Grósz válaszát semmilyen nyilvános fórumon nem sikerült fellelni. (Holott Keszler Gratulációjáról tudósított az Index, a 168 óra és a neokohn is.)

Erre utal az is, hogy a Mazsihisz honlapja május 15-ig tudósított az ortodoxia körüli fejleményekről, egyértelműen az EMIH ellen fellépő a régi gárda pártját fogva. Grósz Andor elnökké választása óta a témáról nem található tudósítás a Mazsihisz honlapján.

Címkék:kormány, MAOIH, Mazsihisz

[popup][/popup]