Megkezdődtek Pápai Joci bemutatkozó klipjének felvételei Tel-Avivban

Írta: MTI - Rovat: Hírek - lapszemle

Megkezdődtek Pápai Joci bemutatkozó klipjének felvételei Tel-Avivban, a képsorokat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépései előtt láthatják majd a televíziónézők. 

 

Pápai Joci vasárnap érkezett Tel-Avivba, ahol délután már táncos főpróbán vett részt a versenyzőt és Izraelt egyszerre bemutató klip koreográfusával és táncosaival. A klip felvételeit hétfőn fejezik be egy izraeli történelmi helyszínen

“Először járok Izraelben, nagyon hálás vagyok a sorsnak érte, fantasztikus hely”- mondta el A Dal 2019 nyertese a helyszínen az MTI-nek.

A bemutatkozó filmek koncepcióját az izraeli szervezők alkották meg, a különleges helyszíneken az eurovíziós énekesek helyi táncosok körében Izrael történelmi és vallási emlékhelyein jelennek meg.

PÁPAI JOCI – AZ ÉN APÁM (Official video)

Fellépésszervezés: Vadász Roland +36/70-382 3180 [email protected] Nagy Jácint +36/70-392 8016 [email protected] www.bookastar.hu Booking: Jantner Anita Mistral Music Kft. 06-30/935-16-05 [email protected] Szöveg: Molnár Ferenc “Caramel” Dalszerző: Pápai Joci, Molnár Ferenc “Caramel” Hangszerelés, master: Somogyvári Dániel Töltsd le, vagy hallgasd: Spotify: https://spoti.fi/2GOTVp1 iTunes: https://apple.co/2EJXud4 Deezer: https://bit.ly/2PXmW0M Kiadja: Origo Produkció Directed by – Jimy J.

“Nagyon profik, látják rajtam, hogy nem vagyok táncos és mindenben segítenek”- tette hozzá Pápai Joci. Elmondta, hogy a májusi színpadra lépés előtt mindenképpen szeretné látni Jeruzsálemet, úgy érzi, ez erőt ad majd a versenyzéshez.

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon a május 14-i elődöntőn fogja elénekelni Magyarország képviseletében Az én apám című számot és ha sikerül továbbjutnia, akkor a május 18-i döntőben ismét felléphet.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer sikerült megnyernie a válogatót, hiszen két évvel ezelőtt Origo című dalával már győzött és képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. lett.

A 37 éves előadó tizenöt éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben elmondta, a dal a szeretetről szól.

 

[popup][/popup]