Már Dózsa György is a háttérhatalom ügynöke volt

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Ezt tudhattuk meg a Karc FM rádió adásából.

Bogár László (MTI/fotó: Máthé Zoltán)

A 24.hu írja:

„A kormánypárti médiabirodalomhoz tartozó Karc FM szombati, Háttérkép című műsorában két közgazdász, Bogár László egykori MDF-es és MDNP-s országgyűlési képviselő, valamint Boros Imre korábbi kisgazda képviselő volt Gajdics Ottó vendége. Előbbi 1998 és 2002 között a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, utóbbi tárca nélküli miniszter volt az első Orbán-kormány alatt, máig gyakori vendégei mindketten a jobboldali beszélgetős műsoroknak, még korábban mindketten a kommunista állampárt tagjai voltak, Boros az MNB egyik pártalapszervezetének titkára, valamint az állambiztonság operatív tisztje is.”

A műsorban amúgy a svájci Crédit Suisse bank csődje volt a téma. Bogár László egészen a 16. századig vezette vissza a háttérhatalom pénzügyi mesterkedéseit:

„V. Károly császár és a vele szemben álló Nagy Szulejmánnak a finanszírozási struktúráját ugyanaz a nem létező globális erő látta el. (…) Bedöntötték, kifosztották a német-római birodalmat meg az oszmán birodalmat is”.

Boros itt megemlíti a Fuggereket, meg „a hazaáruló Thurzó családot”és utalást tesz Fortunátus Imrére, a zsidó származású, de kikeresztelkedett pénzemberre, az antiszemita összeesküvés elméletek kedvenc hősére.

Majd minderre Bogár László teszi fel a koronát:

„Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt. Mert valójában 12 évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj.”

Ráadásul – nyilván a háttérhatalom aknamunkája következtében – ma Magyarország szinte minden településén még mindig található Dózsa György út – amelyek átnevezését Bogár követeli.

 

Címkék:Bogár László, Karc FM rádió

[popup][/popup]