Lapozgatás az Interneten

Írta: Feldmájer Sándor - Rovat: Archívum, Hírek - lapszemle

www.ivba.virtual.co.il:

Ha így ránézel, sohasem jössz rá, hogy ez az ISREAL YEARBOOK & ALMAMACH 1997 könyv címe a neten. Ez az a kiad­vány, amelyhez hasonló mindig is hiány­zott a magyar könyvpiacról: Statisztikai évkönyv, Ki kicsoda, Tények Könyve, és még ki tudja, mi helyett használhatod. Felépítése a következő:

Első rész:

Földrajz és klimatikus viszonyok

Népesség

Nemzeti és vallásos ünnepek

1966 napról napra

A Béketeremtők?

A Rabin merénylet – egy év múlva

Választások ’96

Jeruzsálem

Második rész:

Általános információk

Ebben aleftől zettig mindent megta­lálsz, amit tudni akarsz, meg is mered kérdezni, de soha senki nem tudott pon­tos választ adni.) Tudtad, hogy 1996 el­ső félévben 35 katonát öltek meg akció közben, 14-en haltak meg baleset követ­keztében és 15 fiatal katona lett öngyil­kos? (A teringettét, hát itt csak a könyv­ről írtam, elnézést.)

A WEB oldalon bizony ebből a sok fe­jezetből csak 21 található, de ez is elég, vagy több, mint ami eddig volt.

A beköszöntő oldalon lehet választani az 1997-es, l996-os, 1995-ös évkönyvek között, majd a szokásos módon a kék­színű aktív számra jelölve juthatunk be az évkönyv tartalmába, és bogarászha­tunk tovább kedvünkre.

Beleolvashatunk a „BEHIND THE NEWS” (Ami a hírek mögött van) c. feje­zetbe, ha működik, nekem még nem si­került elkapni, de szerencse fel!

Ha eltelt már több mint egy óra, vi­gyázz, mert még éjszaka is 100 forint kö­rülit nőtt a telefonszámlád. És itt nem igazán sok vagy elég egy óra olvasgatás.

Én már rég eldöntöttem, hogy (ha lesz egy kis pénzem) az ORDER NOW gomb­ra ütve sürgősen megrendelem a köny­vet és Visa kártyámról (bár sok szakértő nagyon óv tőle) kifizetem a 35 dollárt, valamint a 7 dollár postaköltséget. Ha most leülsz és megnézed az Interneten ezt az oldalt, biztos megérted, miért!

Címkék:1997-12

[popup][/popup]