Késes támadás – “hiányosan voltak öltözve”

Írta: 24.hu/ - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

Megkéseltek egy anyát és három kislányát Franciaországban.

French gendarmes patrol on the road, on December 8, 2015 in La Mole, near Saint-Tropez, southeastern France, as they search for the man who injured a French police officer and killed another in Cavalaire the day before. The alleged suspect of the shooting is still sought. / AFP / Jean-Christophe MAGNENET        (Photo credit should read JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET/AFP/Getty Images)

Képünk illusztráció

Egyes információk szerint azt kifogásolta, hogy „hiányosan” voltak felöltözve.

Megkéseltek egy anyát és három kiskorú lányát egy francia üdülőhelyen, Garde-Colombe-ban. Az egyik, nyolcéves kislány életveszélyes állapotban van. Akkor támadt rájuk egy férfi, amikor kiléptek a nyaralójukból.

Az eddigi információk szerint a támadó a szomszédban élt, ismerte a családot. A késelés után megpróbált elmenekülni, de sikerült letartóztatni.

A francia sajtó úgy értesült, hogy az elkövető egy 37 éves, marokkói származású férfi, aki korábbi bűncselekmények miatt ismert volt a hatóságok számára. Úgy tudják, azért támadt a 46 éves anyára, valamint 14, 12 és 8 éves lányaira, mert szerinte hiányosan voltak felöltözve.

A rendőrség közölte, hogy őrizetbe vették a támadót. A város polgármestere elmondta: a legkisebb lány tüdősérülést szenvedett, kórházban ápolják.

 

[popup][/popup]