Izraelben rekedt magyar állampolgárok térhetnek haza március 26-án

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Ön Izraelben lévő magyar állampolgár? Törölték a járatát? Nem tud hazajutni Magyarországra? Ismer valakit, aki Izraelben rekedt?

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy szervezés alatt álló közvetlen Tel-Aviv-Budapest járatra – tette közzé a hírt Magyarország Tel Avivi Nagykövetsége facebook oldalán.

“Időpont: 2020. március 26. ~déli 12:00

A jegyek ára a résztvevők számától függ, ezért kérem, minél hamarabb jelentkezzen.

Amennyiben Ön haza szeretne utazni ezzel a repülőgéppel, 2020.03.22-én, vasárnap 16.00 óráig jelezze a Nagykövetség Konzuli részlegének. Küldje el a [email protected] email címre az alábbi kitöltött formanyomtatványt. Minden utasra külön-külön írja meg az összes adatot.

Vezetéknév (ahogyan az útlevélben szerepel):
Keresztnév (ahogyan az útlevélben szerepel):
Születési hely:
Születési idő:
Állampolgárság:
Útlevélszám:
Útlevél érvényességi ideje:
Útlevél kiállító hatóság:
Telefonos elérhetőség:

A repülőgépre csak magyar állampolgárok, családtagjaik és magyar tartózkodási engedéllyel rendelkező EGT-állampolgárok szállhatnak fel. Ha Ön magyar állampolgár, de a családtagja nem az, csak akkor léphet be, ha a házasságot/születést Magyarországon anyakönyvezték.

Ha kérdése van azzal kapcsolatban, beléphet-e Magyarországra, kérjük azt is jelezze a [email protected] email-címre küldött üzenetében.

Ha Ön ismer olyat, aki Izraelben rekedt és haza szeretne utazni Magyarországra, küldje tovább neki ezt az üzenetet. Ossza meg facebookon, twitteren, terjessze, hogy minél több emberhez eljusson és mindenki hazaérhessen. Akit karanténra köteleztek, nem utazhat el” – zárul a közlemény.

 

[popup][/popup]