Hitted volna? – Az Orlai Produkció októberi bemutatója

Írta: Orlai produkciós iroda - Rovat: Hírek - lapszemle

Az Orlai Produkció 2013. október 3-án mutatja be Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Hitted volna? című vígjátékát a Belvárosi Színházban.

Az Orlai Produkció előadásai között leginkább olyan minőségi szórakoztató darabok szerepelnek, amelyek üzenetét, gondolatiságát a nézők magukkal vihetik a mindennapjaikba, hogy az eltérő élethelyzetekben hatással legyen rájuk és cselekedeteikre, ezzel megváltoztatva az élethez való hozzáállásukat.

Hitted volna olvasópróba_Hernádi Judit

Hitted volna? – olvasópróba. Hernádi Judit

Ősszel, október 3-án Richard Baer darabját mutatja be, amelyben két középkorú ember baráti-érzelmi kapcsolatát idézi meg és jeleníti meg a színpadon Verebes István rendező.

A színlap szerint Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, úgy döntött, elköltözik New Yorkból és új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát, Herman.

A felhőtlen szórakozásra Hernádi Judit és Kern András a biztosíték. Az olvasópróbán már olyan világot teremtettek, amelybe bárki képes beleélni magát és úgy együtt lélegezni a szereplőkkel, mintha csak ő is egy lenne a barátok közül, akik jól ismerik a két karaktert.

A darab egyelőre október 3-5 között látható a Belvárosi Színházban.

 

Szereplők

Christine Hernádi Judit
Herman Kern András
Ralph Ficzere Béla
Chuck Jeges Krisztián

 

Stáb

Díszlet Mira János
Jelmez Tordai Hajni
Plakát Csáfordi László
Rendező asszisztens Kis-Kádi Judit
 

Rendező

Verebes István
 

Producer

Orlai Tibor

 

 

[popup][/popup]