Fidesz: a fideszes polgármester magánemberként vádolta Izraelt a párizsi terrormerénylettel

Írta: atv.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője újságírói kérdésre azt mondta, magánemberként beszélt Szentgotthárd fideszes polgármestere, amikor azt mondta, hogy a párizsi terrormerényletek mögött a zsidó állam is állhat.

Kósa Lajos

Kósa Lajos

 Ahogy azt korábban megírtuk, Huszár Gábor, Szentgotthárd fideszes polgármestere egy felvétel tanúsága szerint egy önkormányzati nyílt ülésen azt állította, hogy a zsidó állam is állhat a Párizsban történt események mögött. „…Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, tehát ennek a tábor létesítésének semmiféle köze nem lehet a párizsi eseményekhez…” – vélekedett Huszár Gábor a Nyugat.hu által nyilvánosságra hozott felvételen.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője hétfő délután a parlamentben újságírói kérdésre azt mondta, Huszár Gábor magánemberként beszélt a nyilvánosságra került felvételen.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]