A portál szerint a „hektivisták” – azaz hekker aktivisták – csoportja az elmúlt három évben már számos alkalommal célba vette az izraeli kormányzat és a katonaság oldalait.

Lesújtanak a palesztinokért

Az Anonymous üzenete Izraelnek című videóban azzal fenyegetőznek, hogy az #Op_israel fedőnevű akciójuk során agyonfertőzik a kormányzat, a katonaság és a bankok szervereit április 7-én. A videóban feltűnő öltönyös, maszkot viselő férfi elektronikus hangalámondással intéz beszédet az „ostoba cionista világnak”.

„Visszatérünk, hogy újra megbüntessünk a palesztinok földjén elkövetett bűneitekért” – hangzik el angolul, arab felirattal. „Látjuk a nem szűnő erőszakot a palesztinok ellen: a bombázásokat, a mészárlást és emberrablást, mint a legutóbbi gázai háborúban, 2014-ben.” Kijelentette: az Anonymous a külföldi országokkal ellentétben nem tűri csendben ezt, és Izrael megfizet „az emberiség elleni förtelmes bűnökért”.

 anonymous

Eltörlik Izraelt

A videón korábbi, gázai felvételek is láthatók az Izraeli Védelmi Erők Védőél fedőnevű hadműveletéről, ez alatt a hang így folytatja: „Eltöröljük Izraelt a kibertérből, ahogy minden évben tesszük. 2015. április 7-én indul az elektronikus holokauszt!”

A teljes cikk itt olvasható.