De hol itt a zéró tolerancia? Fidesz támogatással indul a zsidózó polgármester

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

Tegnap a Momentum és az LMP támogatta antiszemita Jobbikos képviselőjelölt miatt kellett szót emelnük, ma a Fidesz-KDNP támogatta zsidózó, cigányozó, homofób jelölt miatt.

Molnár Oszkár polgármester, képviselőjelölt (Fotó: Boom.hu)

“Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot” – mondta néhány éve Molnár Oszkár, aki edelényi polgármesterként, a minap Facebook-oldalán jelentette be, hogy az október 13-i önkormányzati választáson ismét újraindul a polgármesteri székért, és bár független jelöltként, de a Fidesz-KDNP támogatásával – adta hírül a hvg.hu.

Később Molnár Oszkár egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, hogy több segélyt kapjanak utána. A polgármester a melegekről is kifejtette véleményét: “Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek” – utalt a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát – idézi fel a lap.

Tegnap élesen szót kellett emelnünk az ellenzéki összefogással indítani kívánt antiszemita jobbikos politikus ellen, akit a tiltakozások hatására levettek a sakktábláról, ma ismét tiltakoznunk kell, hogy a kormánypártok se támogassanak antiszemita, rasszista, homofób jelöltet, egyúttal emlékeztetnénk arra, hogy a Fidesz-KDNP kormány miniszterelnöke, Orbán Viktor zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen.

 

[popup][/popup]