Bar Refaeli izraeli topmodell harmadik gyermekét várja

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

Bar Refaeli izraeli topmodell ismét gyermeket vár. Az izraeli szupermodell és férje nagy örömmel jelentette be, hogy rövidesen szülni fog: két és fél éven belül harmadik gyermeküket.

Bar Refaeli

Egy évvel második gyermekük után máris itt a következő – osztotta meg a hírt a 34 éves modell férjével, Adi Ezrával együtt az Instagramon – írja a Marie Claire.

Mint ismeretes, 2015-ben házasodtak össze Haifában, s a ceremónián háromszáz családtag és barát vett részt. Az esküvő után – a sajtóhírek szerint – több mint háromszázezer dolláros rusztikus, kültéri fogadást tartottak.

Refaeli Leonardo DiCaprio barátnője volt hosszú ideig, és már korábban is úgy nyilatkozott, hogy szeretne megállapodni és gyerekeket szülni.

“Úgy érzem, ez az évtized a családról szól majd az életemben. Nagy családból származom, négyen vagyunk testvérek. Sokan azt mondják most erre, persze, nagy családot szeretnél, megnézem mit mondasz majd az első gyerek után. Én mégis remélem, nagy családom lesz, de lépésről lépésre alakul majd” – idézi a lap Refaeli egy korábbi nyilatkozatát.

[popup][/popup]