Az izraeli harcművész egyetért Orbánékkal

Írta: Pálfy Károly / origo.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Magyar hölgyeket tanított a terroristák elleni védekezésre Dr. Avi Bleier izraeli biztonsági szakértő szerdán este. Az Intenzív Krav Maga feltalálója a terrorizmusról, az önvédelemről és a vallások közötti békés együttélésről is beszélt. 

avi bleier„A terrorizmus a magyarokra is fenyegetést fog jelenteni. Ha nem is ma, és nem is holnap, de előbb utóbb biztosan” – mondta el Avi Bleier izraeli biztonsági szakértő a Magyar Női Unió rendezvényén. Megkérdeztük, hogy szerinte reális-e az a kormánypárti feltételezés, hogy a

bevándorlók között terroristák is lehetnek?

Azt felelte, igen.

A harc mestere

Hatalmas, régi ház a Magyar Női Unió otthona, szépen rendbetartott kert, rattan bútorok, vadásztrófeák, igényes kis zöld sziget a betondzsungel szívében. A forgalom zaja se nagyon jut el ide, pedig a  Budai Váralagút kőhajításnyira van. Itt tartott oktatást és bemutatót Dr. Avi Bleier.

Ő az Intenzív Krav Maga feltalálója, az Izraeli Karate Szövetség elnöke (8 danos mester) és az ISATI (Nemzetközi Biztonsági és Antiterrorista Intézet) alapítója, az Izraeli Állam biztonsági szakértője. Több könyvet is írt. Volt, amelyiket az Izraeli hadügyminisztérium adta ki.

Tökéletesen beszél magyarul, hiszen itt született, Bleier István néven, és 1956-ban vándorolt ki Izraelbe.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]