„A világ legszomorúbb születésnapja”

Írta: Gadó János - Rovat: Hírek - lapszemle

Január 18-án, csütörtökön van „a világ legszomorúbb születésnapja”, amikor is a vörös hajú Kfír Bibasz betölti első életévét, miközben még mindig túsz Gázában – mondta Jimmy Miller, aki Kfír édesanyjának, Sirinek az unokatestvére.

גדי גולדמן וגילי ורנר – קוראים לי ג׳ינג׳י

קוראים לי ג׳ינגי | גיל ורנר וגדי גולדמן שיר חדש למען חטופי משפחת ביבס אשר יצרו גיל ורנר וגדי גולדמן בהשתתפות משפחת ביבס המורחבת, אמני הילדים המוכריםגילי בא לבקר (גיל ורנר) , חני נחמיאס, טל מוסרי, מני ממטרה, מיכל הקטנה, דוד חיים וחבורת הזמר של תמר חתוכה.

Kfírt és a négyéves Arielt, a vörös hajú testvérpárt, október 7-én Nir Oz kibucból hurcolták Gázába édesanyjukkal, Sirivel. Édesapjuk, Jarden szintén Gázában van, de a családjától elválasztva tartják. A Hamász azt állítja, hogy Siri és a gyerekek meghaltak egy izraeli támadásban.

A tágabb Bibasz család és támogatók 15 órakor összejövetelt tartanak Tel-Avivban, a Túszok terén (Múzeum tér) hogy segítsenek felhívni a figyelmet Bibaszék elrablásának és fogságba ejtésének folyamatban lévő traumájára.

Híres helyi előadók, Miller és más rokon közreműködésével, felvettek egy dalt Kfírről „Dzsindzsinek hívnak” címmel, a vörös hajúakra utaló héber szót használva, amelyet a születésnapjára adtak ki.

Teljes cikk

[popup][/popup]