A Mazsihisz új ügyvezető igazgatója Kunos Péter

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

85 érvényes szavazat leadása után a Mazsihisz új ügyvezető igazgatója Dr. Kunos Péter, aki 45 szavazatot kapott.

SONY DSC

Dr. Kunos Péter, a Mazsihisz új ügyvezető igazgatója

A tisztújító közgyűlésen 40-en voksoltak Schwezoff Dávidra, akit egy hete választottak meg a BZSH ügyvezetőjének, s akinek múltjával kapcsolatban kínos részletek váltak nyilvánossá az elmúlt napokban.

Minden bizonnyal emiatt rendeltek el a Mazsihisz választás alkalmából zárt ülést, amelyre így tudósítónkat sem engedték be.

Kunos Péter a ciklus végéig, nyolc hónapra kapott mandátumot.

Kunos, a Mazsihisz facebook oldalának híradása szerint, megválasztását követően úgy fogalmazott, hogy a számvizsgáló bizottság tagjaként ismeri a BZSH és a Mazsihisz működését. Az elmúlt években több javaslatot is tett, amelyek megvalósítására most lehetősége is nyílik. Ebben együttműködő partnere lesz a Mazsihisz vezetőségének és a BZSH közelmúltban megválasztott ügyvezetőjének.

A múlttal, és a vele szembeni kritikákkal kapcsolatban arról beszélt, hogy több mint tíz éve mentesült a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmények alól, így ezeket emlegetni ma nem aktuális és nem elegáns.

Hozzáfűzte még, hogy azt a hitelbiztosítéki rendszert, amelyet akkoriban az Agrobank alkalmazott, melynek vezérigazgatója volt, ma már tanítják az egyetemeken.

Rövidesen részletes tudósításban számolunk be a tisztújító közgyűlésről.

[popup][/popup]