A Fradi szurkolói csoportok kiállnak a náci molinó mögött

Írta: horvathb/444.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor szombaton haragos videóüzenetben adott ultimátumot a Ferencváros szurkolóinak:

Azt kell eldöntenetek, mi a fontosabb, önmagatok védelme, vagy a Ferencváros. 72 órátok van, várom a neveket, hajrá fiúk!

csatary

A fideszes politikus a Csatáry-molinó miatt rágott be, a klubot az antiszemita megnyilvánulás miatt 800 ezer forintra büntette az MLSZ, Kubatov pedig tudni szeretné, kik a felelősök ezért.

 A csapat ultracsoportjai közös nyílt levélben válaszoltak Kubatovnak. Az ultasliberi.hu oldalon megjelent levél olyan nagyon erős sorokat tartalmaz, minthogy

Felháborít minket, hogy klubunkat, a Ferencvárosi Torna Clubot megbüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség egy részvétet kifejező felirat miatt.

Ugyanakkor megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy büntetést szabtak ki rasszista megnyilvánulásokra hivatkozva, miközben ilyen nem volt tapasztalható az ominózus, FTC-MTK mérkőzésen.

most is asszisztál a büntetéshez, szurkoló- és labdarúgás-ellenes rendelkezéseket vezet be, szembefordul a Ferencváros és táborának évszázados hagyományaival és – a magyar történelem legsötétebb korszakait idézően – immár nyilvánosan fenyegeti a Ferencváros szurkolóit.

Sőt, ma valójában azok okoznak kárt a labdarúgásnak, akik minden héten mondvacsinált indokokkal megbüntetik Magyarország legsikeresebb klubját, terrorizálják az ország legjobb és legnépesebb szurkolótáborát.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]