Fanatikusok célpontja az énekesnő?

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Kétségbe van esve Madonna – Olyannyira, hogy volt férjét arra kérte, költözzön el lakásából, mert nincsenek nála biztonságban a gyermekeik sem.
 

Forrás: Ma

 

Iszlám fanatikusok fenyegették meg az énekesnőt izraeli kapcsolatai miatt egy szélsőséges iszlamista oldalon – írja a People magazin.

Egy terrorista vezér lefejezést ígért Madonnának. A lapnak az énekesnő egy közeli ismerőse elmondta, a sztár kabbalához tartozása és Izrael iránti szimpátiája váltotta ki a szélsőségesek haragját, a gázai támadás miatt a popdívát és családját is fenyegetik, noha Madonna minden vallást tiszteletben tart.

Nem csoda, hogy a popdíva pánikba esett – Guy Ritchie-t, a volt férjét arra kérte, költözzön el londoni lakásából, mert ott gyermekeik – akik a válás óta hol Madonnánál, hol a rendezőnél vannak – nincsenek biztonságban.

A People magazin több olyan weboldalra is ráakadt a neten, mely a Madonna elleni gyűlöletet hirdeti, s az egyik terroristavezér ki is fejti, hogy megtiszteltetésnek érzené, ha levághatná a popdíva fejét.

[popup][/popup]