Tomcat: ők csinálják a kuruc.infót!

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Polgár Tamás, a Tomcat néven ismert blogger összeveszett a szélsőjobboldali kuruc.infóval. Most egymást támadják írásaikban. Miután a radikális portál bírálta a bloggert, Polgár az interneten tette közzé a kuruc.info szerkesztőinek nevét.

Forrás: HVG

 

Három személyt, köztük a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyik ismert tagját nevezte meg a kuruc.info szerkesztőiként Polgár Tamás. Tomcat írásai korábban a kuruc.infón is megjelentek, a radikális lap szerkesztői pedig utalnak a bloggert bíráló cikkükben arra, hogy Polgár Tamást személyesen ismerik. Polgár bejegyzésében megjegyzi, hogy a minap Budapesten találkozott is az egyik kurucos szerkesztővel.  

A „Hát jó, akkor meséljünk a Kuruc.infóról is” című bejegyzésében Tomcat kifejti, hogy a (kuruc.info) „hírportálból személyes lejáratófórum lett, személyes bosszúeszköz, amit hírek közlése helyett egyre inkább hírhamisításra használnak”.

Tomcat azután szánta rá magát a nevek nyilvánosságra hozására, hogy a szélsőjobboldali portál cikkében támadta őt, azt írva: Tomcat „ultraradikális “kirándulás” után (noha menetközben hol radikálisnak, hol nemzeti liberálisnak írta le magát) saját bevallása szerint középutas, mérsékelt, békítő politikussá vált”.

[popup][/popup]