Malina Hedviget gyalázó videó a neten

Írta: Hírszerz? - Rovat: Hírek - lapszemle

Malina Hedviget nyíltan gyalázó és képi utalással a szlovákiai magyar politikusok megölésére biztató zenés videoklip jelent meg a youtube.com fájlmegosztó portálon még augusztus 13-án.

Forrás: Hírszerző

 

A szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP) hétfőn közleményben sürgette a szlovák főügyészséget és a kormányt, hogy mielőbb deríttesse ki, hogy kik a dal szerzői, és indítson ellenük eljárást.

“Állítólag megtámadtak,/De ezt csak kitaláltad./Hedvig, hogy mit beszélsz, nem tudod,/A zsaruk előtt magad megvédeni nem tudod/”Senki sem fog már neked itt hinni,/Te bérence azoknak, akiket meg kell ölni” – szól a dal egy részlete. A megölésre utaló résznél szlovákiai magyar politikusok képe jelenik a klipben, amelyben végig statikus fotók követik egymást.

A klip elején az a felirat látható szlovákul és angolul, hogy “Buta p…a”. Ezt Hedvigről készült sajtófotók követik, majd a szlovák belügyminiszternek, Robert Kaliňáknak az a fotója, amelyen – a 2006 szeptemberében tartott sajtótájékoztatóján – Hedvig pólóját mutatja fel. A klip készítői a pólóra ráírták: “Hedvig macskákat zabál”.

Ezután ismét Hedviget ábrázoló fotók következnek. Ezt hosszabb időre egy Csáky Pálról, az MKP elnökéről készült sajtófotó követi, miközben az énekelt szöveg elér ahhoz a részhez, hogy “bérence azoknak, akiket meg kell ölni”. Csáky fotóját egy Duray Miklósról, a párt stratégiai alelnökéről készült felvétel váltja, majd a dunaszerdahelyi DAC futballcsapat címere jelenik meg, amely alá azt írták a szerzők: “Magyarok a Dunán túlra!”

A klip a Magyar Gárda tagjait is felvillantja, az őket ábrázoló fényképen keresztben egy felirat látható: “Homosexual (homoszexuális)”. Amikor a gyilkolásra buzdító szövegrész refrénszerűen megismétlődik, ismét egy Csákyról készült fénykép, majd az előző MKP-elnök, Bugár Béla és újra Duray több fotója jelenik meg. “Hamarosan magadra maradsz,/Megalázva el is mész majd magad” – hangzik el a Hedvigre utaló mondat a klip vége felé.
 

[popup][/popup]