Fanatikus az énekesnő!

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Madonna le sem tagadhatná, hogy nyakig benne van a kabbalizmusban, és nem csak a kis karszalag miatt, amit állandóan hord, vagy azért, mert kizárólag kabbala vizet (kabbalisták által megáldott forrásvíz) hajlandó inni. Az esztelenül a szervezet számlájára utalt milliók mutatják leginkább, hogy a sztár megőrült.
 

 

Madonna: százmilliók a kabbalának

2008. július 16./RTL KLUB 

 

A 49 éves popdíva 1998-ban még nemes célokra tartogatta kemény munkával megkeresett pénzét. Létrehozott egy alapítványt, a Ray of Light Foundationt (Fénysugár Alap), amelynek számlájára rögtön 260 ezer dollárt (38 millió forint) utalt át, melyet a vakok és rákbetegek javára ajánlott fel.

2001-ben nagyot fordult a föld a sztárral, hiszen akkor ismerkedett meg a zsidó gyökerekre visszavezethető vallással. A szervezet olyannyira behálózta Madonnát, hogy még abban az évben fél millió dollárt (73 millió forint) adományozott a kabbalistáknak.

Az ezt követő években még inkább eldurvult az ajándékozósdi, mert 2 évvel később már 2 millió dollár (290 millió forint) ütötte a szervezet markát. Az anyagias lány 2001 és 2006 között összesen mintegy 750 millió forintnak megfelelő összeget utalt át a kabbala javára. A 2007-es adatok egyelőre nem publikusak, de sejteni lehet, hogy a sztár adományozó kedve tavaly sem csökkent…

 

[popup][/popup]