Úgynevezett holokauszt – Dúró Dóra szerint a világ

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Szerencse, hogy a kormánypárt mellett az ellenzék egy része is nem
létező ellenségek elleni hadakozással van elfoglalva. A Jobbik megint
fontosnak érezte a zsidókártyát kidobni az ülésterem asztalára, amire
Dúró Dóra még gyorsan rá is tett egy lapáttal.

 

 

forrás:hirszerzo.hu

 

Az egész azzal kezdődött, hogy Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő és “nemzeti jogvédő” múlt csütörtökön felállt a parlamentben, és a költségvetési vita keretében kifogásolta, hogy “a kiadási tételek között szerepel a párizsi békeszerződésből 1,7 milliárd forintos fizetési kötelezettség.” Az ok: “Én nem tudok arról, hogy zsidó honfitársainkkal háborúban álltunk volna a második világháborúban, arról sem tudok, hogy Izraellel háborúban álltunk volna, hiszen Izrael akkor nem is létezett.”

A jobbikos képviselő nyílt holokauszt-tagadását nyílt holokauszt-tagadásnak nevezte egy szocialista képviselő. Steiner Pál szerint Gaudi-Nagy ezzel az állásponttal bűncselekményt követett el, éspedig nagy nyilvánosság előtt, egyben felszólította Polt Péter legfőbb ügyészt (abban a tévhitben, hogy Polt Péter csak úgy felszólítható valamire), indítson büntetőeljárást jobbikos képviselőtársa ellen. Steiner még a kormányt is felszólította, hogy határolódjon el Gaudi-Nagytól, de mivel ennek vélhetően semmi értelme nem volt, kanyarodjunk vissza a Jobbikhoz. Az igazán érdekes ugyanis Dúró Dóra képviselő, pártszóvivő, Novák Előd feleségének reakciója az iménti ügyre.

“Steiner Pál ismét bebizonyította, hogy a magyarság helyett csak a zsidók érdekképviseletét tekinti feladatának. Hazánk Izrael által történő felvásárlását nem tekinti problémának, ahogyan a magyar föld alkotmányos védelmét sem támogatta. Sőt az Országgyűlés alakuló ülésén izraeli kitűzővel jelent meg a hazaáruló képviselő” – írja közleményében Steiner “monomániájáról”, és ha Ön most sikeresen túltette magát a magyarság vs. “a zsidók” dichotómián, akkor tovább léphetünk, a lényeg ugyanis most jön.

“Míg a nemzetközi együttműködés kormánya az 1947-es párizsi diktátumból fakadó jóvátételfizetésre 1,7 milliárd forintot fizettet az adófizetőkkel – tovább sulykolva a bűnös nép tudatot a magyar népben –, addig a Jobbik a magyarság legnagyobb tragédiájának nem az úgynevezett holokausztot, hanem a trianoni békediktátumot tartja.”  A közlemény szerzője tehát itt maga követi el azt a gikszert, amit pedig Steiner fellépése kapcsán vélhetően cáfolni akart: az úgynevezett szó beiktatásával állítólagossá, viszonylagossá, de akár meg nem történtté is teszi a holokausztot, amely ha meg is történt, nem népünk legnagyobb tragédiája, hanem max. a már említett “a zsidóké.”

“Steiner Pál izraeli kitűzőjének szóvá tétele miatt már első országgyűlési felszólalásomban kikapcsolta mikrofonomat az izraelita tagozattal is rendelkező KDNP házalelnöke, így a házvezetést sem szidhatja az MSZP képviselője, akinek ugyanakkor inkább Izrael parlamentjében, a Knesszetben lenne a helye” – így végződik a brit humor klasszikusaira erősen hajazó közlemény, amelynek olvastán erős a gyanúnk, hogy ha a diákok zömét nem is, de legalább Dúró Dórát egy pár évre vissza kéne küldeni egy Hoffmann Rózsa eszméi által vezérelt, tudásalapú intézménybe.
 

[popup][/popup]