Titokban keltek egybe! Álomesküvőn vette feleségül párját az ismert színészSeth Rogen és Lauren Miller a közelmúltban házasodott össze.

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A 29 éves kanadai színész a Da Ali G Show forgatásán ismerkedett meg
az forgatókönyvíróként dolgozó Lauren Millerrel, eljegyzésük hírét
pedig 2010 szeptemberében osztotta meg a nyilvánossággal.

 

 

forrás:femina.hu

Egy hegy tetején mondták ki az igent

Egy női rabbi hitelesítette a zsidó hagyományoknak megfelelő, háromnapos szertartást, amelyre a kaliforniai Kunde Estate egyik szőlőskertekkel körülölelt hegyén került sor.

A ceremónián számos sztár részt vett, a meghívott vendégek között volt például Jonah Hill, Paul Rudd, Craig Robinson és Judd Apatow rendező és felesége, illetve három gyermekük is.

Miután kimondták a boldogító igent, az ifjú pár nyitott tetejű lovas kocsin távozott a birtok egy másik részére, ahol a háromnapos lagzi keretén belül ünnepelték meg nászukat.
Jó hangulatban zajlott a lagzi

– Az esküvőn mindenki nagyon sokat nevetett. Minden második mondat valami vicc volt, a közönség pedig képtelen volt visszatartani a nevetését. Megállás nélküli móka volt – nyilatkozta a bulvárlapnak az egyik résztvevő.

A népszerű nevettető a maga humoros módján 2010 novemberében Conan O’Brien talkshow-jában idézte fel a gyűrűvásárlással és a lánykéréssel járó izgalmakat.

– Miután megvettem a gyűrűt, olyan volt, mintha valaki egy zsák heroint adott volna, hogy vigyázzak rá. Úgy éreztem magam, mintha a zsaruk bármelyik pillanatban rám törhetnék az ajtót – kezdte vallomását.

– Egyszerűen beszélgetni sem mertem a barátnőmmel. Csak a gyűrűre tudtam gondolni. Mint például, nehogy azt mondd, hogy A Gyűrűk Ura. Véletlenül se említsd meg a gyűrűt! – idézte fel emlékeit Seth Rogen.

 

[popup][/popup]