Az MTK zsidó csapat, ezért …

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Lenhardt Balázs videófelvétellel bizonyítja, Bayer Zsolt állításával
ellentétben nem folyt a nyála. Az Ajaxban pedig játszhat akárhány néger,
akkor is zsidó.

 

forrás index.hu

 

Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük. Jogunk van hozzá – írta a kuruc.infon közölt jegyzetében Lenhardt Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője.

“Egyetért velem a hazai szurkolótársadalom többsége, Újpesttől Kispestig, Zalaegerszegtől Kaposváron át Debrecenig, ha tetszik nektek, ha nem. Az MTK nem csupán alapítása, múltja, tradíciói miatt zsidó, de a jelene is az: Várszegi Gábor a klubtulajdonos és Deutsch Tamás, a Fidesz díszzsidaja a klub elnöke” – írja Lenhardt.

“Az Ajax Amszterdam, a helyi gyémántkereskedők csapata is örökre zsidó marad, hiába játszik benne egyszerre 9-10 néger” – írja később.

Lenhardt Bayer Zsolt MTK című, Magyar Hírlapban megjelent cikkére reagált. Eredeileg oda szánták a jobbikos válaszát, a Magyar Hírlap azonban nem publikálta.

A cikkben Bayer bírálja Lenhardtot, amiért parlamenti felszólalásában azt mondta: „Ne legyünk azonban szűkkeblűek, volt oka a magyar futballszerető társadalomnak egyéb szinten is az örömre. Kiesett ugyanis az NB I.-ből az MTK csapata. S meg kell mondjam, hogy ez klubhovatartozástól függetlenül a magyar futballszurkolókban osztatlan örömet váltott ki, mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai mezőnyben egyébként egy idegen testet képez, sosem volt az átlagszurkoló kedvence.”

Lenhardt a cikk egy másik részére is reagált. Bayer azt írta: “Lenhardt Balázs szája ezen a ponton kezd el habzani, mivel összeomlani látszik az idiótákra oly jellemző, kikezdhetetlen és hibátlan világkép…”

Lenhardt ugyanakkor a felszólalása videófelvételével bizonyítja, nem folyt a nyála vagy habzott a szája.

 

[popup][/popup]