P mint Portman, P mint…

Írta: Index - Rovat: Hírek - lapszemle

Natalie Portman hétfő hajnalban valószínűleg megkapja a legjobb női alakítás Oscar-díját, ráadásul három filmben is feltűnt az elmúlt hetekben. Itt az ideje összegezni, mi történt vele, amióta Jean Reno mellett játszotta kislányként Mathildét. Volt három Csillagok háborúja, elvégezte a Harvardot, nyert Aranyglóbuszt.

 

Az elmúlt hetek Natalie Portmanről szóltak. A fekete hattyúval sorra nyeri a legfontosabb díjakat, Darren Aronofsky filmjét ráadásul a nézők és kritikusok is nagyon szeretik. Kiemelkedően jó balerina benne, ahogy erről mi is írtunk. Az elmúlt két hétben ömlesztve kaptunk még belőle a moziban: Ashton Kutchert húzta fel a Csak szexre kellesz című filmben, amiben szexre vágyó magánélet-mentes doktornőt alakít nagyon sok nevetéssel. Az extra a hozzánk csak most eljutó New York I love you című szkeccsfilm, amiben játszott és rendezett is. Előbbiben orthodox zsidó nőt, utóbbiban egy Central Park-os jelenetet az előítéletekről és a családról.

P is for Portman, P is for pussy. Ha röviden szeretnénk bemutatni a színésznőt, és hogy miért szeretjük nagyon, akkor ezt a rapelését kell megnézni. Nagy hip-hop rajongó, és imádja az obszcenitást.

Az izraeli születésű lány eredeti neve Natalie Hershlag, 3 évesen költözött Amerikába, 11 évesen fedezte fel a Revlon egy pizzázóban, de nem akart modellkarrierbe kezdeni. Jelenleg első gyerekét várja vőlegényétől, a francia táncostól, Benjamin Millepied-től…

[popup][/popup]