Orbán Viktor, a zsidó világliberalizmus, és a régivágású öregurak

Írta: Mandiner.blog - Rovat: Hírek - lapszemle

Csurka Istánt ősz vitézeivel együtt gyakorlatilag betemette a hó. Talán már Jávor Benedekről is többen hallottak, mint a MIÉP elnökéről. A zsidó bolsevizmus titkosszolgálati tevékenységének elemzésére a Magyar Fórum előfizetőin kívül már senki sem gerjed, a gyűlöletcentrumokban már rég a réti négerezés a menő. Nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy a Pistabácsizmustól nagyjából és egészében elfordult hőn szeretett nemzete. 

  Tiszteletre méltó azonban, ahogy fordított Forrest Gumpként még mindig fut, noha már alig követi valaki. Respektusomat legfrissebb (lepedőnyi) cikkének átböngészésével igyekeztem kifejezni. Nem volt hiábavaló időtöltés. Két fontos dologról is értesített. Az egyik, hogy megpróbálnak elindulni a választásokon. Noha kicsit félünk, hogy ismét kilopják majd a zsidók Papolczi Gizella Suzuki Swiftjének csomagtartójából a MIÉP jelöltjeire adott kopogtetócédulák jelentős részét, azért megsüvegeljük a döntést. A másik kiemelésre érdemes rész azonban még érdekesebb. A magas színvonalon ekézett pártok sorából (sírokat összedrótozott, hasrafektetett hullákkal feltöltők=MSZP; a liberális demokráciával együtt háló SZDSZ; a csatornatartalom kiáradása=Bokros+Dávid, kisded LMP, stb.) nagyvonalúan kihagyta a Fideszt. Szinte megható az az antiszemita féltés, amivel „a zsidó világliberalizmus hazai korifeusai által legócsároltabb” személyéért, azaz Orbán Viktorért aggódik.

  Nem tudom, létezik-e még az a kategória, hogy MIÉP-es. Arra azonban még többen emlékeznek, hogy a MIÉP-Jobbik választási szövetség 2006-ban azzal kampányolt, hogy ők adják majd a Fidesz mellé a kormányzáshoz szükséges többséget. Valami azt súgja, hogy a Jobbik-mentes választói csoport ismét elnök úrba helyezi bizalmát a végén. Ez pedig azt jelenti, hogy az egyébként a Vona párt drukkereinél lényegesen pallérozottabb öregurak brigádja kockázatmentesen integrálódott az egyatáborba. Orbán Viktornak a szélek felé sugárzó vonzereje eddig terjed nagyjából. És ezért a perifériáért még különösebb engedményeket, gesztusokat sem kellett tennie. A Polgári Szövetség hatalmas néppárt. Horthy Miklós is velük van!

 

[popup][/popup]