“A jövőben a Negev-sivatagban esik majd az a kevéske magyar hó is”

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A globális pénztőke, ha úgy tetszik, a zsidó nagytőke be akarja kebelezni az egész világot, és főleg Magyarországot a termőfölddel, az ivóvízkészlettel. Izraelben, Jeruzsálemben már magyarul tanítják a gyerekeket, hogy elsajátítsák új hazájuk nyelvét. Privatizálni akarják az egyetemeket, és majd sorra jönnek az iskolák és a kórházak.
 

Oszkár tudja…

 

Ezeket mind megvásárolja a globális nagytőke, és akik ma irányítják Magyarországot, haszonélvezői ennek. Gyökeres társadalmi átalakulásra van szükség, ami magával hozza a demokrácia és a gazdaság gyökeres átalakítását is. Teljesen más fölfogásra van szükség, más vezetőkre, más jellegű parlamentre, és másként gondolkodó köztársasági elnökre. Minderről azonban „kussolni” kell, mert a liberális média antiszemitázza azt, aki a témát föl meri hozni.

Ezek nem a Virradatban, a kuruc.infón, az Echo tévén vagy más köptetőn jelentek meg, hanem a Fidesz országgyűlési képviselője, Edelény polgármestere, a „gumikalapácsos” Molnár Oszkár nyilatkozta városa lakóinak szánva. Tetszenek tudni, ő az, aki a homoszexuálisok bebörtönzéséről is vizionált már cseppet.

A helyi tévében leadott stúdióbeszélgetésekre a Fidesz nem szokott reagálni – ez volt kenyéradó pártjának immár szokásos válasza erre a förtelemre.

Mármost a zsidók „egyazegyben” fölfalják Magyarországot Molnár hallucinációiban, ugyane zsidók – és ez már a Szélsőjobbik régi mantrája – rávetik magukat Hunnia vizére. Szörnyű szomjhalálra ítélve a nemzetet alkotó többséget, meg a velük szövetséges kisebbségeket (inkluzíve a magyarországi zsidóságot, ami azért különös logika…)

Nehéz nem párhuzamot ­vonni Páva Zsolt pécsi privatizátor e szellemre rímelő cselekvőségével, aki brutális fellépéssel vetett véget – szerinte – a gall víztőke uralmának. Ne vitassuk most azt, hogy sokak szerint az orbáni „szépen kérjük, adja vissza” típusú visszaállamosítás ideáját messze meghaladó arroganciát mutatott a hazánkban befektető külföldnek. Beszéljünk csak arról, hogy a pécsi jobboldali legendárium mára oda jutott, hogy Páva, aki visszavette most, amit 1995-ben eladott, voltaképpen a nép nevében Trianonért áll bosszút a franciákon. És a helyiérdekű epigon pávazsoltok, és molnároszkárok ajkán mára a „francia” szó éppoly súlyosnak számít, mint ugyane kultúrkörben a zsidó, a cigány, a tót – meg lassacskán az ázsiai. Ne szépítsük: szitoknak, káromkodásnak, mely büszkén hordozza valamiféle magyar faji felsőbbrendűség üzenetét is. Sohasem sikerült felfognom, hogy a magyar víz miképpen képes a sötét erők martalékává válni. Számomra egy közműcég vízórát olvasó, csőtörést javító, az én pénzemért nekem sprickoló szolgáltató. A víz az meg odale’ fakad a nagy magyar mélyben vagy hömpölyög folyóinkban.

Olyasmi ez, mint – ami akár holnaptól várható nácicska jóslat is lehet –, hogy a zsidók elviszik tőlünk az őszi szeleket, a hortobágyi délibábot pedig már egyenesen el is lopták. A jövőben a Negev-sivatagban esik majd az a kevéske magyar hó is, nem beszélve a tihanyi visszhangról, amit a komcsik már rég eladtak az olajfák hegyének. A zsíros magyar föld is Tel-Avivban terem eztán életet. Legföntebb, ha a mangalicák érezhetik magukat biztonságban.

A Fidesz mint párt sunyi lapítása e pillanatokban olyan éppen, mintha hangosan zsidózna. Kártékony, fertőző, megmagyarázhatatlan. És nagyon is félelmetes.

Mindenesetre jó lesz, ha azok a jeruzsálemi zsidó gyerekek már most kezdik tanulni a rovásírást.
 

[popup][/popup]