Ezúttal “zsidó nagytőkéről” értekezik a Fidesz képviselője

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere formában van. A most napvilágra került videón a nemrégiben roma asszonyokat magzataik szándékos bántalmazásával vádoló államférfi a jól bevált cigányozás helyett zsidózással szórakoztatja közönségét és az általa feltárt “tényektől” sokkolt műsorvezetőnőt.
 

Molnár Oszkár szerint Jeruzsálemben “már magyarul tanítják a gyerekeket”

 

2009. október 8. / Hírszerző    

“Nacionalista vagyok, szeretem a hazámat, szeretem a magyar embereket és előtérbe helyezem a magyar érdekeket a zsidó nagytőkével szemben, amely be akarja kebelezni az egész világot” – jelentette ki Edelény fideszes polgármestere a helyi televízió egyik műsorában.

Molnár Oszkártól a zsidó expanzió természetrajzában járatlan, de ez irányú tudásra szomjúhozó kedves nézők megtudhatták azt is, hogy nagyarányú zsidó bevándorlás várható Magyarországon. Ezt támasztja alá szerinte, hogy “Jeruzsálemben magyar nyelven folyik a gyerekek tanítása”, mert a nebulók “tanulják az új hazájuk nyelvét”. Rendkívül vicces, ahogy a polgármester szavait mint afféle népmesét hallgató műsorvezető kendőzetlenül a nézők tudtára adja, mit érzett a leleplezés hallatán. “Engem a hideg kirázott ettől” – tudhattuk meg a polgármestert végig kemény kérdéseivel sakkban tartó kolleginától.

Szeptember elején Molnár Oszkár azzal kavart vihart, hogy egy képviselő-testületi ülésen azt állította: “a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrőládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni”.

Az RTL Klub által nyilvánosságra hozott felvételen a polgármester hozzátette: “utánajártam, és igaz, gumikalapáccsal veri a terhes nő a hasát, azért, hogy nyomorék gyereket szüljön”.

A polgármester az RTL Híradónak azt mondta, minden szavát vállalja. Szólt arról is, hogy nem tudja ki tehette fel az internetre a testületi ülésnek ezt a részét. “Ezek tények, amikről én beszélek, és azért, mert én ezt nyilvánosan el merem mondani, azt gondolom, minden politikusnak őszintén és nyilvánosan el kellene mondani adott témáról a véleményét, nem pedig a szőnyeg alá söpörni a különböző problémákat, akkor nem tartana ma itt Magyarország” – mondta Molnár Oszkár.

A híradó közlése szerint a polgármester bizonyítékkal nem szolgált, információit állítása szerint egy környékbeli orvostól és védőnőktől szerezte be. Joó Istvánné, Szendrőlád polgármestere a híradónak megalapozatlannak nevezte a polgármester által elmondottakat.

Helyi roma kisebbségi vezetők feljelentést tettek az edelényi polgármester ellen, akinek kijelentése miatt tiltakozik a Borsod Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat is. Molnár Oszkár újságírói kérdésre, miszerint a kijelentését követően felszólíthatják őt arra, hogy mondjon le tisztségeiről, azt mondta: nem mond le. Molnárt az Egyenlő Bánásmód Hatóság is elmarasztalta kijelentéséért, de ő bíróságon támadta meg a döntést.

 

[popup][/popup]