Madonna: gazdagnak és híresnek lenni nem az út vége

Írta: MTI - Rovat: Hírek - lapszemle

Madonna, az 50 éves amerikai popsztár szerzőként debütált az legnagyobb izraeli napilapban, a Jediót Ahronótban; személyes hangvételű cikkben írta meg “spirituális ébredését”.
 

Forrás: MTI

 

 

A legnagyobb példányszámú lap szerdai számában címoldalán közölt részleteket az “Így változott meg az életem” című Madonna-írásból, amelynek teljes szövege az újság pénteki mellékletében fog megjelenni.

A popdíváról közismert, hogy foglalkozik a zsidó kabbalisztika, s a cikkben megmagyarázza, hogyan közeledett ezekhez a szellemi értékekhez. Korábban – számos zajos sikere dacára – úgy érezte, hogy hiányzik valami az életéből. “Csaknem 14 évvel ezelőtt várandós voltam a lányommal, és hirtelen fölismertem, hogy egész eddigi életemben csak magammal foglalkoztam, holott hamarosan egy másik életért is felelős leszek.”

Az élet mélyebb értelme után kutatott Madonna, aki időközben három gyermek anyja lett. Aztán egy szép napon egy kabbalaórán Eitan nevű tanárával lassan kezdte megtalálni a válaszokat. “Fölébredtem. Kezdtem megérteni, hogy gazdagnak és híresnek lenni nem az út vége, hanem csak az eleje.”

Madonna szeptember elején lép fel Tel-Avivban.
 

[popup][/popup]