Tarantino beszólt Tom Cruise-nak

Írta: hirado.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Egy interjúban kiderült, a világhírű rendező nem nagy rajongója a Valkűr című mozinak.
 

 

Quentin Tarantino így nyilatkozott a Stern-nek Cruise legutóbbi munkájáról: “ezek a híres brit színészek, akik náci tiszteket játszanak… annyira régimódi az egés
 
Tarantino Németországban forgatott. Várva-várt világháborús filmjét nemsokára bemutatják.

A kultikussá vált filmjei révén ismert rendező elmondta, az Inglourious Basterds címet viselő mozijában a németeket német nyelvű színészek alakítják.

“Ez nagyon fontos volt számomra. Nincsenek svédek, nincsenek hollandok. Bocs, Max von Sydow, bye bye Rutger Hauer” – fejtette ki véleményét az amerikai művész.

Tarantino bevallása szerint el volt ragadtatva a német színészektől. A rendező hangsúlyozta, nem akar tiszteletlenül bánni a történelem e komoly fejezetével, ő csak saját szemszögéből akarja elmesélni a történetet.

Az Inglourious Basterds egy zsidó-amerikai katonai elitegység történetét mutatja be, amelynek tagjai 1941-ben a megszállt Franciaországban kezdenek nácikra vadászni, és még Hitler ellen is merényletet terveznek.

A főszereplő Brad Pitt mellett Diane Kruger és Til Schweiger is feltűnik a filmben, amelynek világpremierjére a cannes-i filmfesztiválon kerül sor.
 

[popup][/popup]