Magyar Gárda: “Haláltáborok nem voltak”

Írta: atv.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Draskovics András tiszteletbeli kapitány beszédében azt mondta, a zsidóknak 2 milliárd emberre van szükségük a világon-azokra is azért, hogy dolgozzanak nekik. A további négymilliárdra nincs szükségük – mondta. A kapitány a tagtoborzón arról is beszélt, hogy a zsidók uszítják a romákat a magyarok ellen.
 

atv.hu

 

 

Draskovics szerint a magyarok sorsát magyaroknak kéne irányítani. „Nem kell nekünk kommunista alkotmány a Szent Korona Tan alapján lehet országot építeni. Erre kezdenek rájönni nagy világvezetők. A West Point-on már tanítják Lehel és Bulcsú vezérek hadmozdulatait.”

„A Tel Aviv-i sajtó kiabálja ránk, hogy mi vagyunk a nyilasok utódai. Senkit nem akarunk bántani együtt akarunk élni a cigány testvéreinkkel, mint eddig. Előfordult, hogy a cigány lopott. De ilyen nem volt. Ez miért van? Mert uszítják El akarják venni tőlünk az országunkat. Ez a rendszer, amit kitaláltak jól működik 2 milliárd emberrel. Mit gondolnak melyik halmazban lesznek a 2 milliárd vagy a 4 milliárd kivégzendőben? Mit gondolnak, hogy mit szánnak nekik Tel Aviv-i barátaink? Ahogy minket ugyanúgy őket is le fogják permetezni, ahogy a palesztin kislánynak kifolyt az agya. Ott van az újságban. A mienket sem fogják sajnálni.”

A kapitány utalt rá, hogy a fenti „barátaik” célja a romák és a csőcselék fasiszták összeugrasztása, de ezt ők nem fogják megtenni. „Abban a pillanatban meg van az indok, hogy szétlőjenek minket és a cigányokat is. Nekik üresen kell az ország. Kicsit jobb a helyzet mint a tatároknál volt. Nekik azért fűnyíró ember kell, meg mosónő, meg szolga. (… )A fizikai munkát eléggé rühellik ezért kell nekik szolga. Ennyiben van esély a túlélésre egy kis csoportnak, de nem az egész nemzetnek. Cigány testvéreink se áltassák magukat. Őket sem a kétmilliárd megmaradóba szánják, hanem a ballasztba. Ahogy minket is.”

A gárdista beszédében megkérdőjelezte a II. világháború náci haláltáborait is.

„Ennél nacionalistább nép nem volt még a föld hátán. A német… kutyafüle. Egyrészt nagy része nem igaz azoknak a történeteknek amiket Auschwitz-ról, meg Buchenwald-ról koholnak. Tényleg voltak lágerek., de ezek messze tisztábbak és humánusabbak voltak, mint Szibériában. Munkatáborok voltak megsemmisítő táborok nem voltak.”

Draskovics András beszédében utalt a veszprémi kézilabdázó meggyilkolására is. Azt mondta, aki erőszakos bűncselekményt követ el, annak kötél jár.

„Csináljunk rendet az országban aki olyan dolgokat követ el mint amik most történnek, azoknak megjár a kötél. Nem mindenér de az ilyen nyilvánvaló gyalázatos gyilkosságért igenis megjár. Nem kell azt tovább etetni és rettegni, hogy egy amnesztia esetén kiszabadul. 

Mi vagyunk a megtestesült felöltözködött nem egyenlőre építjük a szervezetünket és készülünk valamire ami el fog jönni nagyon rossz lesz és nagyon nehéz lesz. A háborúnak lehet, hogy más arca lesz, de egyenlőre a pénzügyi gyarmatosításunk közelít a befejezéséhez.”

 

[popup][/popup]