Sárközy, a „cionista”

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

2007. május 28. „Most, hogy a muzulmán asszonyok, gyerekek és aggastyánok vérét szomjúhozó keresztes, cionista Sárközyt választottátok elnöknek, figyelmeztetünk benneteket, hogy a következő napokban véres dzsihadista hadjárat és könyörtelen háború következik Sárközy fővárosában.”

Ezekkel a barátságosnak éppen nem mondható szavakkal üdvözölte az Abu Hafsz Al Maszri brigádok nevű szervezet a francia választókat abból az alkalomból, hogy utóbbiak demokratikus jogaikkal élve az UDF elnökjelöltjét juttatták hatalomra.

Az Abu Hafsz Al Maszri brigádok nem ismeretlenek a terroristaelhárító szervezetek előtt: ez az obskurus társaság vállalta magára annakidején a madridi és londoni metrórobbantásokat, valamint a 2003 novemberében elkövetett isztambuli kettős merényletet. Mivel azonban minden létező robbantással és merénylettel szívesen dicsekszenek, felmerült a gyanú, hogy a szervezet tevékenysége valójában csak efféle közlemények kibocsátására korlátozódik. Egyesek szerint valójában az Al Kaida egyik álnevéről van szó, amely így akarja azt a látszatot kelteni, hogy továbbra is képes fenntartani világméretű hálózatát.

(Forrás: www.bismi.net)

[popup][/popup]