Bohócokból alakult kommandót eskettek fel a Budai Várban

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

2007. szeptember 3. Egy héttel a Magyar Gárda megalakulása után, a Szent György téren bohócnak öltözött fiatalok avattak hadsereget Kárpát Kommandó néven.

A performansz ceremóniamesterei múlt héten megpróbáltak a Magyar Gárda avatóünnepségének közelébe jutni, akkor azonban a rendőrök nem engedték be őket a rendezvény helyszínére. Így most tartották meg bohócavatójukat – három új tagot eskettek fel a Bohócnemzetre és a Bohócistenre. A csapat a toborzás folytatását ígéri a blogján.

A Bohóchadsereg (Rebel Clown Army) az alternatív politikai megmozdulások ismerős szereplője sok helyütt Európában, a Kárpát Kommandó ehhez a mozgalomhoz csatlakozik. 

A szombaton felavatott bohóc-kommandóson kívül további jelentkezőket is várnak. Állításuk szerint, világuralomra törekszenek, és év végére akár elérhetik a 6 fős létszámot is.

A csapat egyik vezetője, Rozi bohóc a ceremónia végén elmondta: legközelebbi akciójukat szeptember 18-ára, a tévépalota ostromának évfordulójára tervezik, amikor megtámadják az RTL Klub épületét, hogy ott kellő nyilvánosságot szerezhessenek hódító törekvéseiknek.

(Forrás: www.nol.hu)

[popup][/popup]