Szombat előfizetés 2017

Ünnepélyesen levonjuk végre a horogkeresztes zászlót?

Írta: mazsihisz.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Schiller-Szombat_banner-02_700x100px_Corsa_20160223

A Mazsihisz közleménye a “Becsület napja” rendezvényeiről

Az idén is sor került a neonácik Becsület-napi emlékezésére Tökön, a híradások szerint horogkeresztes zászlót is felvontak a megemlékezők.

Nem vagyunk meglepve: a neonácik neonácikként viselkednek. Tudjuk: a törvényes kereteken belül megtehetik. Nyugodtan lehet a magyar főváros hídjait felrobbantó, lakosságának temérdek értelmetlen szenvedést okozó nácikat és nyilasokat, a magyar nép ellenségeit ünnepelni, ha mégoly undorító is. Lehet náci gyilkosokat hősöknek nevezni, ha van, akit rávisz a lélek.  De a horogkeresztes zászlót felvonni, horogkeresztes karszalagot viselni, másokban félelmet kelteni tilos és büntetendő.

Aki a Holokauszt után horogkeresztes zászlót húz fel a villanyoszlopra, az világosan jelzi, hogy helyesli a holokausztot. Magyarországon ez hivatalból üldözendő bűncselekmény. Kérjük a bűnüldöző hatóságokat, derítsék ki, hogyan kerülhetett sor nyíltan törvényszegő neonáci demonstrációra 2017 Magyarországán és indítsák meg a nyomozást az elkövetett, hivatalból üldözendő bűncselekmények felderítése érdekében.

A MAZSIHISZ azt kéri a nyomozó hatóságoktól, hogy szerezzenek gyorsan érvényt Magyarország Alaptörvényének, a hatályos jogszabályoknak.

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége

 

Engedje meg magának a hagyományos újságolvasás kényelmét!

Fizessen elő a Szombat folyóiratra 2017-ben is!

Előfizetőink közt értékes ajándékokat sorsolunk ki:

szombat_20c.indd

Digitálisan is olvashatod a Szombatot vagy előfizethetsz 10 lapszámára itt.

 

Banki adatok:
Név: Magyar Zsidó Kulturális Egyesület Szombat
belföldi utalás esetén: OTP 11709002-20066703
külföldről történő utalás esetén:
IBAN: HU45 1170 9002 2006 6703 0000 0000 BIC(SWIFT) OTPVHUHBTöbbszörös gyilkos a Hamasz élén

A Hamaszon belül is keményvonalasnak számító Jahja Szinvart választották a Gázai övezetet uraló radikális Iszlám Ellenállási Mozgalom (Hamász) gázai vezetőjévé...

Budaházyt kiengedték a börtönből

Sajtóértesülések szerint hazaengedték a terrorcselekmények miatt első fokon tizenhárom év fegyházra ítélt Budaházy Györgyöt. A Magyar Nemzet Online és az...

Close