Adatvédelem

A Szombat Online és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatrögzítési elvei

Felhasználói szempontból

Szombat Online és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz nem kér be kötelező jelleggel személyes adatokat a felhasználótól. A személyes adatok megadása opcionális. Az önkéntesen megadott adatokból statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybevevő felhasználókról.

Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Szombat Online statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéséhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Látogatói szempontból

A Szombat Online és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról különféle adatokat (IP cím, böngésző típusa, stb.) rögzít, melyekről statisztikai kimutatásokat készít kizárólag statisztikai formátumban.

Az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy azok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Szombat Online statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéshez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

 

Szombat Online és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatközlési elve

Felhasználói és látogatói szempontból egyaránt

Szombat Online a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában át nem ad.

 

Szombat Online és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai

Szombat Online tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Nem áll és nem is állhat kontrollunk alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

 

Szombat Online és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hozzászólásai

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.

[popup][/popup]