Vona szexi?!

Írta: Németh Ványi Klári - Rovat: Politika

Amikor sokkolnak a női portálok

Néha az ember lánya vígan portyázgat különböző női portálakon. Olvasgatja a cikkeket, hogyan lehet a nyári ruhadarabjainkat ősziesíteni, meg hogy mivel dobjunk fel egy unalmas szettet. Nincs ebben semmi rossz, a nők szeretnek csacsogni, locsogni, öltözni, vetkőzni.

Aztán egyszer csak hopp: „Szerintünk lehet szexi egy politikus is. Összeállítottuk a 7 legszexibb magyar politikus listáját.”

A Femcafe szerkesztőségének „listás választása szubjektív megítélés alapján, de demokratikus keretek között történt”.

Elsöprő győzelmet arattak tehát a női szívek felett: Rogán Antal, Brantmüller László, Vona Gábor, Bajnai Gordon, Jávor Benedek, Molnár Csaba, Karácsony Gergely.

A nemzet árpádsávos bikája különleges rajongás tárgyát képzi.

„Örülnél, ha magához von(n)a Gábor?” – olvasható a szentimentális kérdés a politikus fotói alatt (Zárójelben jegyzem csak meg, miért kell rémisztgetni a szegény olvasókat! Ennyi erővel azt is kérdezhettétek volna: „Járnál táncot Szálasi Ferkóval?”)

„ A Jobbikos politikus rengeteg embert megbabonáz, köztük sok nőt is. Sőt mi több, hallottunk már olyan hölgyről, aki pártállástól függetlenül annyira jó pasinak tartja Vona Gábort, hogy képes háttérképként beállítani a számítógépen.”

Ezek a sorok magukért beszélnek. Ugye nem gondolták komolyan, Hölgyeim?! A világon annyi szívdöglesztő férfi van, minden napra új háttérkép kerülne ki közülük. De hát, ugyi, a magyar vírtus dobogtatja a honleányok szívét, Ámor helyett bizonyára Huba vezér nyila sebezte meg őket, így Álmos egyenes ági leszármazottját Vona Vitézt követelik.

Azt is halljátok, miként, miket nyilatkozik, hogy fröcsög ez a szexi száj a gyűlölettől?! Esetleg éppen ezért vonzó: Micsoda tökös fiú!

Mengele is jóképű volt és magas.

A megboldogult Jörg Haider, az Osztrák Szabadságpárt néhai vezére (FPÖ – Freiheitliche Partei Österreichs) is sok ezer női szavazót tudott maga mögött. Az általa választott miniszterek nagy része kisportolt testű, sármos férfi volt. (Listátokon garantáltan taroltak volna.) Haider magyarellenes politikáját sem kell bemutatnom.

A stramm és férfias Jörg Haider, az osztrák szélsőjobb (2008-ban elhunyt) vezetője.

Lányok, ne már, hogy a puncitokban hordjátok az eszeteket! Gondolkodjatok el egy kicsit, mielőtt kalocsai mintás tangában körbeugráljátok V. Gábort!

 

Címkék:szexi, Vona Gábor

[popup][/popup]