Búcsú és jókívánság

Írta: - Rovat: Politika

A búcsú mindig nehéz, de van úgy, hogy reménnyel is kecsegtet. Szerkesztőtársunk, Novák Attila történész több mint egy évtizeden át dolgozott a Szombat redakciójában. Nagy tárgyi tudására, megfontolt véleményére, kritikai gondolkodására mindig számíthattunk, akár belpolitikai, akár külpolitikai vagy történelmi tárgyú írásaira.

 

 

 

Novak Attila.JPG

Szerkesztőtársunk, Novák Attila történész több mint egy évtizeden át dolgozott a Szombat redakciójában. Nagy tárgyi tudására, megfontolt véleményére, kritikai gondolkodására mindig számíthattunk, akár belpolitikai, akár külpolitikai vagy történelmi tárgyú írásaira.

Idén decembertől új megbízatással, új munkahelyen folytatja tevékenységét: a Magyar Köztársaság izraeli nagykövetségének keretében dolgozó kulturális szakdiplomata lesz Tel Avivban.

Novák Attila a cionizmus magyarországi történetének kutatója, s korábban a Magyarországi Cionista Szövetség elnöki posztját is betöltötte. Személyében olyan diplomatája lesz Magyarországnak, aki valódi híd-szerepet tölthet be a két ország és a két nép között. Munkájához sok sikert és jó szerencsét kívánunk: mazal tov! 

                               

                                A Szombat szerkesztősége                   

 

[popup][/popup]