Építsd a karriered tudatosan!

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

Indul a jelentkezés az idei év mentor-mentee programsorozatába –  yapp – A nagypályás pályakezdés – A JCC Budapest – Bálint Ház jóvoltából.

“Teljes arculati- és programstruktúra megújulással kezdi az évet a yapp, amit idén is a JCC Budapest – Bálint Ház szervez. A yapp a zsidó ifjúsági élet egy olyan fontos szereplője, ahol a jelentkezők egy 1 éves közös munkát kapnak olyan szakmailag elismert mentorokkal, akiket egyénileg választanak ki a mentee-k mellé. A program célja, hogy a jelentkezők kimagasló karriert építhessenek, miközben a zsidó közösségi értékeket pedig még jobban gyakorolni tudják.

A yapp programba várnak minden olyan pályakezdőt a szervezők, akik már elindultak a szakmai karrierjük építésében, de még bőven szeretnének fejlődni, elmélyedni az adott témájukban, mindezt egy elismert szakemberrel, akik végigkísérik a mentee-k 1 éves fejlődését. Az egyéves munkához személyre szabottan keresnek a jelentkezőknek mentorokat, akik folyamatosan együtt gondolkodnak és együtt dolgoznak velük a mentorálási időszak alatt.  

Az év tervezett menetéről és programajairól a yapp weboldalán bővebb információt közlünk” – fogalmaz a közlemény.

Jelentkezési határidő: 2022.03.06. éjfél

Kontakt: [email protected] 

[popup][/popup]