Woody Allen újra nagyvásznon

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Csütörtökön mutatták be a magyar mozik a legújabb Woody Allen szereplésével készült filmet, címe Bérgavallér.

Fioravante (John Turturro), barátja Murray (Woody Allen) tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi.

Bérgavallér

Kép a filmből.

Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker (Sharon Stone) megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával (Sofia Vergara) férfit keresnek egy édeshármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni. Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal (Vanessa Paradis), egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni.

Bérgavallér 2

Fotó a film egyik jelenetéből.

A film John Turturro olasz származású, amerikai filmszínész ötödik rendezése (a Mac, az “Illuminata”, a Románc és cigaretta és a Szenvedély után), melynek forgatókönyvét is ő írta és a főszerepet is magára osztotta. További szereplők Woody Allen, Sharon Stone, Sofía Vergara, Vanessa Paradis és Liev Schreiber.

Címkék:Woody Allen

[popup][/popup]