Meghosszabbítják Zoltai tanácsadói szerződését

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A jövőben is számít a Miniszterelnökséget vezető miniszter Zoltai Gusztáv tanácsaira. Lázár János a Hír TV kérdésére azt mondta, meghosszabbítják a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatójának tanácsadói szerződését.

Takács Szabolcs Ferenc; Zoltai Gusztáv; L. Simon László; Latorcai Csaba; Lázár János

Lázár János mellett ült Zoltai a legutóbbi Zsidó Közösségi Kerekasztalon is (fotó: Kovács Attila, MTI)

A Parlament Vadásztermében  meggyújtották az első hanukagyertyát a Zsidó Közösségi Kerekasztal ülésén. Zoltai Gusztáv most is Lázár János mellett ült, és a kancelláriaminiszter szerint a jövőben is ott lesz a helye.

„– Sok kritikát kaptam a politikai harcostársaktól, szövetségesektől, sőt a politikai vetélytársaktól is, de az ember egy ilyen döntésért vállalja a felelősséget. Nagyon sokat segített nekem az elmúlt fél esztendőben, sok probléma megoldásában és megértésében.
– Azt lehet tudni, hogy milyen díjazásért dolgozik?
– Ugyanolyan díjazásért dolgozik, mint bármelyik miniszterelnökségi tanácsadó.”
Zoltai Gusztáv havi bruttó egymillió forintot kap a miniszterelnökségtől. Azt mondta: jövőre is vállalná a feladatot. „Azok, akik támadtak engem, remélem, hogy nem feltételezik rólam, hogy nem a zsidóság érdekeit fogom képviselni. Nekem ez a feladatom. A huszonöt év alatt megismertem belső és külső problémákat” – mondta a miniszteri tanácsadó.”

A teljes cikk itt olvasható.

*

Zoltai megéri a pénzét. Továbbra is igényt tart szolgálataira a kormány. Szavazzon és mondjon véleményt a tisztelt olvasó: inkább a zsidó közösség hasznára vagy hátrányára szolgál havi 1 millió forintért Zoltai Gusztáv? 

Mit gondol továbbá: vajon eredményesen zárul-e a Kozma utcai temetői visszaélésekkel kapcsolatos nyomozás, míg Zoltai kormánytanácsadó?

[popup][/popup]