A száz évre konzervált zsidó uborkaárus és az unokája

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

Adott egy kelet-európai, zsidó bevándorló, aki a családdal együtt a jövőt tervezi az 1920-as évek New Yorkjában, amikor azonban sikerül hanyatt esnie egy dézsa savanyú uborkába, aminek a leve 100 évre konzerválja őt, és ott találja magát 2020-ban.

Seth Rogen kettős szerepben

Ahol összefut ükönokájával, aki pont úgy néz ki, mint ő, csak éppen programozással foglalkozik, nem a spanyolnáthával – foglalja össze a Seth Rogen kettős főszereplésével készült új filmet az Index.hu.

Az An American Pickle cím kettős jelentésű: Egy amerikai savanyúság/Egy amerikai slamasztika.

Az idősebb, vagyis inkább, a régebbi korból származó Greenbaum nyilván úgy áll a modern Brooklynhoz, mintha a Jöttünk, láttünk, visszamennénk bármelyik részét látnánk, de az azért mai szemmel vicces, hogy a száz évvel ezelőtt savanyúság-receptjével sikeres tud lenni a sok hipszter között.

An American Pickle | Official Trailer | HBO Max

AN AMERICAN PICKLE, directed by Brandon Trost, is based on Simon Rich’s New Yorker novella and stars Seth Rogen as Herschel Greenbaum, a struggling laborer w…

A rendező a főleg operatőrként dolgozó Brandon Troust, a forgatókönyvet pedig a saját, Sell Out című novellájából írta Simon Rich mely négy részben jelent meg a The New Yorker-ben.

Az An American Pickle augusztus 6-án jelenik meg az HBO Max műsorán az Egyesült Államokban.

Teljes cikk

[popup][/popup]