Will Smith szerint is gonosz gyilkos Hitler

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: Index

2007. december 27. A Tom Cruise főszereplésével készülő Edwin A. Salt című kémthriller rendezői székében csere lesz: a Királysgot jegyző Peter Berg lett az esélyes Michael Mann (Miami Vice) és Terry George (Hotel Ruanda) után. Berg már Cruise-zal is találkozott, hogy átbeszéljék a forgatókönyvet.

Berg most fejezi be a Hancock című Will Smith-film munkálatait. (via Reuters/Yahoo)És ha már Will Smith, akkor eláruljuk, hogy az I”m Legend főszereplője nem dicsérte soha Hitlert, nyilatkozatát félreértelmezték. Az antiszemitizmus ellenes Anti-Defamation League elfogadta Will Smith magyarázatát, hogy szerinte is Hitler egy gonosz gyilkos volt.

Korábban Smith azt mondta a Daily Record nevű skót újságnak, hogy Hitler sem úgy kelt fel minden nap, hogy valami rosszat akar cselekedni. (via AP/Yahoo)Minket lenyűgöznek a monumentális dolgok, így a New Yorkban látható Rambo-poszter is. Íme:

Will Ferrel most a sportfilmekből csinál viccet, mint arról már írtunk. Az ötvenes években játszódó filmben Jackie Moon kosaras, csapattulajdonos és edző, de így is nehéz lesz megoldania, hogy a megalakuló NBA-be irányítsa a csapatát. Ha kosaras film, akkor kihagyhatatlan a White Men Can”t Jump című klasszikus kosaras film főszereplője, Woody Harrelson, de lesz még André Benjamin is.

[popup][/popup]