A magyar kormány legfeljebb csendesen irigyelheti a kanadaiakat a toloncolásért

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: 168 Óra

2008. június 29. / Olvasói levél Olvasom volt a Magyar Nemzet című kiadványban (június 10.) az első, illetve negyedik oldalon, hogy hazánkfiát, a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom oszlopát és elnökét, a magyar jobboldal prominensét, Toroczkai urat a kanadai hatóságok terroristagyanús szervezethez tartozó, nemkívánatos személynek nyilvánították, és még a repülőtérről hazaküldték.

Ezt a tényt egyébként egy bizonyos Zagyva György Gyula úr, a 64 Vármegye elnöke is megerősítette, ugyanez az úr (talán nomen est omen) közölte, hogy ők nem is ismerik el legitimnek a magyar kormányt, amely kiszolgáltatott egy, azaz 1 darab büntetlen előéletű honfiút egy ilyen hatalomnak. Majd felsorolja a fenti nyomdaipari termék, hogy T. L.-t plusz még milyen egyéb méltánytalanságok érték. Ezek között első helyen áll, hogy a fenti delikvenst „három színes bőrű kanadai rendőr” vette őrizetbe. Továbbá, hogy az amúgy már rabosított T. L.-t olyan helyiségbe kísérték, ahol már a reptéren elfogott egyéb, főleg afrikai bűnözők voltak.

Vagyis T. L.-t négerek „zaklatták”, és hogy jön ahhoz az amúgy szuverén Kanada, hogy eldöntse: kit enged be a határai közé, és kit és miért nem.
Hogy milyen színű a bőre egy intézkedő rendőrnek, annak kultúrállamokban semmiféle szerepe nincsen, de ezt a 64-esek – ott Bunkóciában – még nem tudják. A fent említett nyomtatvány tovább idézi Zagyva zagyvaságát, miszerint ők most tesztelik a magyar (amúgy szerintük illegitim) kormányt, hogy ilyenkor mit tesz.

Nem tudom, mit várnak a 64-es urak az illegitim kormánytól. Hogy szakítsa meg a diplomáciai kapcsolatokat Kanadával? Minimum addig, míg a kanadai államelnök nem jön térden állva bocsánatot kérni? Vagy üzenjünk hadat Kanadának, győzzük le őket? T. L. nyilaszászlók alatt, fehér lovon vonuljon be Torontóba, és vegyen elégtételt a színes bőrű rendőrökön?

A magyar kormány pedig legfeljebb csendesen irigyelheti a kanadaiakat, hogy milyen jó nekik, merthogy ők vissza tudják toloncolni az ilyet valahova.

Elárulhatom a 64-es uraknak, hogy Kanada jó nagy és jó gazdag ország, de megvan nekik is a maguk baja a francia nyelvükkel, indiánjaikkal, környezet- és természetvédőkkel, a különböző – feltehetőleg jobboldalról – behülyített kelet-európai, főleg roma bevándorlókkal és saját elmebetegeikkel.

Tehát köszönik szépen, de nem kérnek még egy politidiótát. Főleg nem egy erőszakosat. Ők ugyanis nagyon jól tudják, hogy ki ez a T. L., mi a 64 Vármegye, és mik a hasonló mozgalmak. Nem kell ehhez hírszerzők egész hálózata, elég elolvasni az internetes dolgaikat, megnézni tv-adóikat, hallgatni rádióműsoraikat, látni őket itt-ott felvonulni, demonstrálni.

Valószínűleg ezt tették a kanadaiak is, teljesen felesleges valamiféle összeesküvést gyanítani a dolog mögött. Ott, Torontóban is látják, tudják, kik a fenti urak, és köszönik, nem kérnek belőlük.

Legyen ez figyelmeztetés a többi karizmatikus, zászlólengető és -vivő, hőn szeretett, kézcsókos és vezérlő tábornokos társulás számára is.

[popup][/popup]