„Nem kedvelem, amikor politikusok a zsidósággal játszadoznak”

Írta: Szombat - Rovat: Archívum

Forrás: STOP

2008. április 7. Nagyon nem kedvelem, amikor politikusok a magyarországi zsidósággal játszadoznak és politikai ütőkártyaként előhúzzák az antiszemitizmust, amikor nincs más mondanivalójuk – írja a STOPhoz eljuttatott közleményében Dávid Ibolya, az MDF elnöke.

Kuncze Gábor a pártelnök asszony arra a parlamenti kérdésére, hogy a nyilvánosság előtt adják-e át a szabaddemokraták a tárcákat és hogy kivonulnak-e az összes állami pozícióból, amibe kormánypártként kerülhettek, azt válaszolta, hogy ő ért a focihoz.

“Nyilvánvalóan utalt egy olyan politikai vádra és hazugságra, amit rólam terjesztenek – az utóbbi 1-2 évben már csak a szabaddemokraták. Egyben megint a zsidó-nem zsidó kérdést feszegette egy olyan kérdésben, ahol a szabaddemokratáknak egészen másról, saját politikai hitelességükről kellene beszélniük. Kuncze Gábor nem járt el korrekten. Ha Kuncze Gábor nem akar csatlakozni alantas politikai módszerekhez, amikor hazugságot terjesztünk ellenfelünkről, akkor módosítani fogja álláspontját. Remélem ugyanis, hogy Kuncze Gábor attól, mert 2010-ben, önszántából távozik a magyar politikából még nem gondolja, hogy nincs már felelőssége és ezért mindent megengedhet magának.

Ha továbbra is felelős politikusnak tartja magát, akkor kérem, üljön le velem egy beszélgetésre, a sajtó képviselői előtt annak érdekében, hogy Kuncze Gábor is megértse, mi történt akkor, amikor olyat idéztek tőlem, amit nem arra a kérdésre mondtam, amivel összevágták válaszomat és egyben Kuncze Gábor is elmondhatná álláspontját pártja “kint is vagyok, bent is vagyok” típusú politikájáról, s arról mi is van a naplójában.” – írja közleményében Dávid Ibolya.

[popup][/popup]